VonShef 1000036

VonShef 1000036

VonShef 1000036

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse VonShef: VonShef Aparat pentru spuma de lapte

Clatronic MS 3326 Aparat pentru spuma de lapte de la 252,99 RON Clatronic MS 3326 Melitta 1014 Cremio Aparat pentru spuma de lapte de la 290,56 RON Melitta 1014 Cremio Proficook PC-MS 1032 Aparat pentru spuma de lapte 0,00 RON Proficook PC-MS 1032 Sencor SMF 2020WH (FT0428) Aparat pentru spuma de lapte de la 136,33 RON Sencor SMF 2020WH (FT0428)
Descrierea produsului
Sursa de energie Retea electrica

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.  Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.  In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania. 4 setari distincte permit prepararea de lapte fierbinte, spumade lapte fierbinte, spuma foarte densa de lapte cald sis puma de lapte receConstruit din oÈ›el inoxidabil Èi plastic, cu design cupereÈ›i dubli pentru o izolare suplimentară Èi interior antiaderent pentru ocurățare uÈoarăVas detaÈabil  sibaza rotativa fără fir cu 360 ° vă permite să scoateÈ›i complet recipientul dinorice unghi pentru o turnare uÈoară. Functie oprire automata - aparatul dvs. se va opriautomat la atingerea nivelurilor optime de căldură sau spumă pentru siguranțăsuplimentară, Dimensiuni: D10 x H19cmCapacitate 250 ml lapte

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.